Sport

În amicale, remizele se ţin lanţ de brezeni

SDC13634După scorul alb înregistrat cu Dacia Mioveni, echipa Tricolorul Breaza şi-a continuat seria meciurilor amicale cu dispute contra echipelor Unirea Câmpina (Liga A Prahova), Petrolul Ploieşti (Liga a II-a) şi CS Ovidiu-Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”.
Miercurea trecută, dimineaţa, pe arena „Minerul” din Filipeştii de Pădure, a fost înregistrat primul succes, cu rezervele, contra grupării Unirea Câmpina, titularii fiind în tribună, pentru că, după-amiază, urmau să evolueze contra „aurului negru” din Ploieşti.
Tehnicianul Florin Stăncioiu (foto), a folosit următoarea echipă: Stavarache-David, Forika, Petcu, Cercel, Gaftaldi (Italia – liga C), Turiac, Puie, Olteanu, Vişan şi Negotei (au mai evoluat Sava-A. Stoica, Ciorchină, Nuţescu)
La câmpineni, echipa patronată de „Mara” (Mărgărit Ciobotaru), antrenorul Pălăceanu a folosit următoarea garnitură: Păpuşoiu-Gratie, Cazan, Neagu, Flaider, Burlacu, Donea, Motoroiu, Coman, Ungureanu şi Vane (au mai intrat Hodoiu, Gânju, Constantinescu, Radu, Nichifor, Vrânceanu).
După un joc dominat clar de brezeni, aceştia s-au impus categoric, scor 3-0 (2-0), cu toate că rezultatul nu reflectă situaţia din teren.
În aceeaşi zi, după-amiază, Tricolorul Breaza s-a deplasat la Ploieşti, pentru a susţine un amical contra „găzarilor” din Ploieşti, pe stadionul „Ilie Oană”, încheiat 0-0.
Au fost folosite următoarele formaţii:
Petrolul Ploieşti: Iorga-Stanca, Chiriţă, Şomodean, Stoica, Minciună, Tudor, Cl.Dumitrescu, Liviu Mihai, Năstase, Lucas (au mai intrat Vlad, Hopich, Stana, Coţan, Matei, Steriu)
Tricolorul Breaza: Oghinciuc-Samson, Ghidia, Apostol, Raţă, Marinescu, Câţa, G.Ghiţă, Liuba, Cursaru, Vasilescu (au mai jucat Sava-Turiac, Cercel, Puie, Vişan, Forika, Avram şi italianul Paco Sena).
Echipa din Breaza a început, după amicalele susţinute, să lege bine jocul şi să arate ca o formaţie cu pretenţii pentru eşalonul doi.
În jocul contra „lupilor galbeni”, în primul mitan, brezenii au pus în pericol, de câteva ori, poarta echipei adverse, cele mai periculoase fiind şuturile lui Vasilescu şi Ghiţă, salvate „în extremis” de inspiratul portar Iorga, iar în actul secund, Ghidia a expediat balonul în transversală.
Sâmbăta trecută, Tricolorul Breaza a susţinut un nou joc amical, de data aceasta pe terenul „Parc” din Breaza, adversară fiindu-i CS Ovidiu-Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”.
Fiind primul joc în faţa propriilor suporteri, după mai bine de-o lună de lucrări intense la vestiare, tribune şi tot ce ţine de baza sportivă din Breaza, partida a fost urmărită cu deosebit interes, mai ales că adversară era echipa întâlnită, nu de mult, la barajul de promovare de la Buzău.
Şi cum remizele se ţin lanţ de gruparea din staţiunea de pe Valea Prahovei, acest amical s-a terminat 1-1 (0-0), golurile fiind marcate de Puie (min.49) – pentru gazde şi Grigoraş (min.86) – pentru oaspeţi.
Au evoluat următoarele formaţii:
Tricolorul Breaza: Oghinciuc-Samson, Forika, Ghidia, Raţă, Sevilla, Marinescu, Câţă, Puie, Vasilescu, Cursaru (au mai jucat Sava-David, T.David-junior Dinamo, Petcu, Olteanu, Ghiţă, Stoica, Negotei, Vişan, La Rossa şi Pasquale Sena-din seria C italiană).
CS Ovidiu: Popa-Nicolesco, Militaru, Posteucă, Roşu, I.Olteanu, Florea, Banioti, Stanciu, Guda, A.Chiţu (au mai fost introduşi de antrenorul Ianis Guda: Răduţă-Dimcea, Chirilă, Muscă, Şuta, Grigoraş şi Mihociu).
A fost un joc util, cu multe faze de poartă şi execuţii de mare rafinament, mai ales la acest junior Puie, venit de la Arad, care a şi înscris golul formaţiei pregătită de tehnicianul Florin Stăncioiu.
Urmează un nou joc de verificare, miercuri dimineaţă, contra lui FCM Târgovişte şi în vizorul conducerii se află un mini-turneu la finele săptămânii cu participarea echipei Sportul Studenţesc şi o grupare din prima serie italiană de la care se aşteaptă răspunsul în aceste zile. Vom reveni cu noi amănunte.
Cristian SBÂRNEA

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co