Actualitate

Împreună pentru siguranţa ta!

ACTIUNE-POL-1Oamenii legii din Câmpina cheamă populaţia Ia o serie de întâlniri în care se vor dezbate unele măsuri şi recomandări cu rol de pregătire împotriva infracţionalității.

Rolul Primăriei Municipiului Câmpina în realizarea şi menţinerea climatului de siguranţă al cetăţeanului, prezentarea Poliţiei Comunitare şi rolul acesteia în comunitatea locală, prevenirea infracţiunilor stradale precum şi a celor cărora le pot cădea victime factorii poştali.
Acestea au fost mesajele pe care poliţiştii câmpineni le-au transmis câmpinenilor din mai multe zone ale municipiului, însoţite de invitaţii care cheamă populaţia la discuţii specifice. „În anul 2009, am avut mai multe persoane vârstnice care au devenit victime. Vorbesc aici de infracţiuni, de înşelăciuni. Au fost persoane care au ajuns la uşile oamenilor, spunând că sunt de la Distrigaz, de la Electrica SA. Au încercat să încaseze sume de bani de la oameni. Au mai fost şi coşari falşi”, a declarat scs. Gabriel Bădiceanu.

Prevenirea e importantă
Municipiul Câmpina a fost împărţit în mai multe zone şi poliţiştii, ajutaţi de agenţii comunitari, au luat la pas fiecare stradă, pentru a împărţi invitaţiile. Oamenii nu s-au speriat atunci când s-au trezit cu poliţia la uşă, sau la poartă. Din contră, au anunţat că vor veni la întâlnirile din zilele de 5 şi 6 mai, pentru a-şi spune păsurile. „Este, de fapt, o campanie de prevenire. Totul a plecat de la primar, care a venit cu ideea, idee care este finanţată de Primăria Municipiului Câmpina. Noi vrem să fim cât mai aproape de cetăţeni, iar dânşii să înveţe cum să se ferească de răufăcători”, a declarat directorul Poliţiei Comunitare Câmpina, Carmen Gheorghe. Acţiunea de împărţire a pliantelor şi invitaţiilor va continua şi în zilele următoare, scopul fiind acela ca toată lumea să afle despre ele. R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co