Imobiliare Valea Prahovei
Politica

Ilie Colorian va candida pentru postul de primar

Filiala Partidului Naţional Liberal (PNL) din Breaza şi-a găsit, deja, candidat pentru funcţia de primar. Este vorba de Ilie Colorian, fost membru al Partidului Social Democrat (PSD) şi fost candidat pentru aceeaşi funcţie din partea acestei formaţiuni la alegerile din 2008, pe care le-a pierdut la mustaţă.

În perioada Sărbătorilor Pascale, probabil în Săptămâna Patimilor, având susţinere morală din partea lui Adrian Semcu, liderul liberalilor prahoveni, şi a lui Mircea Roşca, preşedintele PNL Comarnic, s-a înscris în partidul acestora.
Întrebat despre relaţia pe care a avut-o cu PSD şi motivele care l-au determinat să părăsească această tabără, Ilie Colorian a spus:
„PSD, pentru mine, a fost o etapă care, din punctul meu de vedere a fost bună, la momentul respectiv. Mi-am regăsit foşti colegi în mijlocul partidului, atât la nivel judeţean, cât şi nivel central şi local din perioada ’90-’93, când am fost viceprimar la Breaza. Am fost în FSN, am rămas în aripa aceea fără Iliescu, dar n-am stat până s-a constituit partidul şi n-am fost membru de la început. Am intrat acum 4 ani, dar, în 2009, am plecat. Pe parcursul celor doi ani, 2008-2009, nu mă mai regăseam în mijlocul acelei echipe. Şi treaba asta s-a întâmplat cu mai mulţi colegi, nu doar cu mine. În alegerile locale, după încheierea primului tur, am constatat că unii dintre colegi, care au fost lângă mine şi au candidat pentru funcţii de consilieri, şi-au văzut sacii în căruţă şi-au plecat. Mai mult, la nivel judeţean, am constatat că oamenii începuseră să-mi întoarcă spatele. Nu am înţeles de ce. Am fost aruncat în luptă pentru Camera Deputaţilor, fiind pe Valea Prahovei, o zonă foarte grea. Şi spun asta pentru că în toate oraşele şi comunele care fac parte din colegiu, doi primari erau ai PSD, restul erau ai opoziţiei. Vă daţi seama, ce luptă a fost! Nu vreau să fiu lipsit de modestie, dar, din punctul meu de vedere, cred că am făcut o figură bună. Am fost cu 500 şi un pic de voturi sub Cristian Burlacu, deputatul PNL, actualmente la PDL.”
Ilie Colorian a ţinut să remarce în treacăt, conexiunile sale cu PNL, făcând referire la apartenenţa liberală a bunicului său, care a fost membru al acestui partid în perioada 1932-1933. În momentul de faţă, proaspătul penelist brezean asigură interimatul de vicepreşedinte al filialei PNL, sperând în şansele sale de a câştiga fotoliul de primar în 2012.
„Analizând situaţia în care se află oraşul la ora actuală, analizând şi din punct de vedere al situaţiei politice naţionale, aş spune că am şanse. Acum, sper ca foştii colegi din PSD, făcând parte din USL, să înţeleagă că este un moment al schimbării pentru Breaza. Îi îndemn să participe şi să fie alături de mine. O să avem de ce alerga, să facem treabă!” a mai precizat Ilie Colorian. Carmen NEGREU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co