Actualitate

Iată cum se făceau bani ilegal în dosarul Adina Buzatu!

euro-baniDin cercetările efectuate de polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul IPJ Prahova, împreună cu procurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, a reieșit faptul că, în perioada 2012-2014, persoanele bănuite în acest caz ar fi creat un circuit fiscal fictiv, în vederea reducerii bazei de impozitare a sumelor datorate bugetului de stat. Conform anchetatorilor, prin intermediul a 20 de societăți comerciale, persoanele în cauză ar fi efectuat operațiuni bancare (retrageri de numerar) pentru acte comerciale care nu ar fi avut loc în realitate.

În baza facturilor emise de firmele “fantomă”, bugetul de stat a fost prejudiciat cu 37.950.712 lei, constând în impozit pe profit neconstituit și tva dedus în mod ilegal. De asemenea, sumele de bani rulate prin circuitul fictiv și care cpnstituie produsul infracțiunii de spălare a banilor sunt în valoare de 117.746.750 de lei.

În cauză au fost dispuse măsuri asiguratorii până la concurența prejudiciului creat, în vederea recuperării acestuia în totalitate.

https://www.zvp.ro/creatoarea-de-moda-adina-buzatu-va-fi-audiata-intr-un-dosar-de-evaziune-fiscala-si-spalare-de-bani/

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co