Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Hoţii au spart maşina unui turist

Vacanţa în România s-a încheiat cu un gust amar pentru un turist de origine română, stabilit de 26 de ani în Germania. Maşina i-a fost jefuită în cartierul Silva, iar hoţii au furat tot ce era la vedere.

Bărbatul, care are o locuinţă în staţiunea Buşteni, se pregătea să plece din România, însă hoţii i-au prelungit forţat vacanţa. Maşina a fost spartă noaptea, iar autorii au furat câteva obiecte, lăsate pe bancheta din spate. „Un domn care stă într-un bloc a văzut şi ne-a anunţat că maşina e spartă. Mi-au luat un Ipod şi aparatele de fotografiat. Am fost inspirat că am luat toate actele în casă, altfel nu mai puteam pleca din ţară. De 26 de ani sunt plecat din România, iar în Germania nu mi s-a întâmplat aşa ceva. Acum trebuie să îmi găsesc un geam pentru că plec acasă şi am 2000 de km de mers”, a povestit Walter Kunoz.
Cei care locuiesc în zonă nu au auzit nici un zgomot în noaptea când hoţii au acţionat, însă  spun că şi anul trecut, au mai fost sparte în parcare câteva maşini de lux. „Vecina a văzut geamul spart când s-a dus de dimineaţă în parcare şi l-a anunţat imediat pe proprietar. Anul acesta nu au mai fost astfel de incidente, însă anul trecut nişte bucureşteni au spart mai multe autoturisme. Probabil că au văzut că maşina are numere de Germania şi au crezut că găsesc bani, însă am înţeles că au luat doar câteva obiecte”, a povestit Gheorghe Rizea. Bărbatul păgubit a mers la poliţie, iar acum oamenii legii au deschis o anchetă pentru a-i depista pe făptaşi. Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co