Actualitate

Hoţii au dat atacul la cablurile de televiziune şi internet

se-fura-oriceLocalnicii din comuna Poiana Câmpina au de suferit de pe urma furturilor de cablu săvârşite, pe timpul nopţii, de persoane pe care poliţiştii încearcă să le identifice.

„Nu am nici telefonie, nici internet. Nu merg de vreo două săptămâni. Am fost plecat în concediu de sărbători şi am înţeles că au furat cablul, l-au tăiat, nu ştiu exact. Nu se ştie când se va rezolva problema. Am făcut sesizare la Primărie şi la Poliţie”, a declarat un localnic din Poiana Câmpina, deranjat de faptul că nu mai are parte de serviciile pentru care plăteşte. Cu această problemă se confruntă şi alţi consăteni, care s-au trezit că nu mai pot folosi telefoanele fixe sau internetul. Cei mai supăraţi sunt pensionarii, care nu mai pot lua legătura cu rudele. „Au tăiat cablul şi l-au furat. Nu mai am telefon de câteva zile. Nimeni nu ţine cont că suntem bătrâni”, a spus un păgubit.
Tinerii, în schimb, nu sunt chiar aşa de supăraţi, deoarece, prin telefonia mobilă, reuşesc să intre pe internet şi să-şi rezolve problemele. Poliţiştii cunosc situaţia şi au demarat cercetările în acest caz. Există un cerc de suspecţi şi se speră ca, în curând, cazul să fie rezolvat. „Am fost sesizaţi în legătură cu faptul că s-a furat o porţiune de cablu telefonic, linie secundară, din comuna Poiana Câmpina. Facem cercetări în vederea identificării autorilor. Oamenii au sunat la societatea respectivă, iar aceasta a luat legătura cu noi,” a declarat subcomisarul Marius Bucătaru, din cadrul IPJ Prahova. În aceste condiţii, principala problemă a locuitorilor din Poiana Câmpina, care au rămas fără aceste utilităţi, e aceea că firma care ar trebui să înlocuiască segmentul de cablu sustras nu s-a grăbit să remedieze disfuncţionalitatea.Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co