Actualitate

Hidro Prahova depune eforturi pentru remedierea avariei de la statia de tratare Vălenii de Munte

Având în vedere avaria produsă în noaptea de 20 spre 21 septembrie 2018 pe conducta de oțel Dn 1000 mm din Stația de Tratare Vălenii de Munte – NH Movila Vulpii, ce aparține societății Exploatare Sistem Zonal Prahova, aceasta a sistat alimentarea cu apă a conductei de aducțiune Vălenii de Munte, care alimentează următoarele localități: Vălenii de Munte, Plopeni, Dumbrăvești, Băicoi – cartier Găgeni, Predeal Sărari, Ariceștii Zeletin și Surani.

Societatea Hidro Prahova S.A. își cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile, asigurându-i că echipele de intervenţie ale societății ESZ Prahova vor face tot posibilul să finalizeze lucrările în cel mai scurt timp.

După remedierea avariei de la ESZ Prahova, reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii Hidro Prahova S.A. se va face în cel mai scurt timp, la parametri de calitate corespunzători.

Înainte de reluarea distribuției, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate, conform reglementărilor în vigoare.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co