Actualitate

Furată în propria casă

hoateMare atenţie la necunoscuţii pe care îi primiţi în casă. Chiar dacă vă prezintă acte de identitate nu înseamnă că sunt, cu adevărat, persoanele respective.

Aceste persoane pot fi hoţi care o dată intraţi în casa dumneavoastră să vă lase fără bunuri importante.
Poliţiştii din cadrul IPJ Prahova caută două tinere care au jefuit o ploieşteancă.
Cele două au pătruns în casa femeii cu acordul acesteia, pretextând că sunt angajatele unui supermarket și vând detergenţi.
Când una dintre ele arăta produsele, cealaltă a cerut voie să meargă la toaletă şi, într-o clipă de neatenţie a gazdei, i-a furat 250 de lei dintr-o poşetă.
Femeia a observat că îi lipsesc banii abia după o oră de la plecare falselor vânzătoare şi a alertat poliţia.

Nici vorbă de agenți de vânzări
Din investigaţiile efectuate la departamentul vânzări din cadrul supermaketului respectiv, poliţiştii au descoperit că unitatea nici măcar nu are agenţi de vânzări care oferă produse la domiciliu în vederea comercializării. Pentru ca nimeni să nu pice în plasa întinsă de escroci, oamenii legii recomandă mai multă atenţie atunci când primiţi în casă străini, chiar dacă ei se prezintă ca venind din partea unor furnizori de utilităţi, sau a unor instituţii de stat.
Deocamdată, cele două hoaţe nu au fost prinse, ceea ce înseamnă că ele mai pot opera în acelaşi mod şi în alte case.
Ele sunt urmărite penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt şi puteţi ajuta poliţia în situaţia în care le vedeţi. Femeile au în jur de 23 de ani, ambele au tenul închis la culoare şi 1,60-1,65 m înălţime. Cea scundă are părul negru, lung până la umăr, iar cealaltă are părul şaten, tuns scurt.
Dacă încearcă să vă îmbie şi pe dumneavoastră cu produsele lor e mai bine să sunaţi la numărul de urgenţă 112, decât să fiţi următoarele victime.Raluca EPARU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co