Imobiliare Valea Prahovei
Cultura

Evenimentele lunii februarie

Centrul Cultural „Carmen Sylva” din Sinaia se pregăteşte pentru evenimentelor lunii februarie.
Sala George Enescu găzduieşte expoziţia de pictură a lui Pavel Guţu, care va putea fi vizitată până la sfârşitul lunii martie, se pregăteşte aniversarea marele poet Grigore Vieru, iar copiii de la cercul de pictură au început confecţionarea de mărţişoare şi felicitări, care vor fi organizate într-o expoziţie pe 1 martie.
„În perioada aceasta am pregătit o expoziţie de pictură a unui artist din Chişinău, Pavel Guţu, care va ţine o lună, de asemenea pregătim cu copiii felicitări şi mărţişoare pentru mame. Tot în această perioadă pregătim un spectacol pentru mame, cu ocazia zilei de 1 martie, în care copiii de la cursul de muzică vor arăta ce au învăţat, dar şi un concurs de şah şi table pentru seniori, iar pe 14 februarie îl vom aniversa pe marele poet Grigore Vieru”, a declarat directoarea Centrului Cultural „Carmen Sylva”, Anca Hogea.
Reprezentanţii instituţiei de cultură îi aşteaptă pe sinăieni la evenimentele organizate în această perioadă, dar şi la Clubul Seniorilor, unde pensionarii pot petrece timpul liber într-un mod plăcut alături de cei de vârsta lor. C. B.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co