Cultura

Evenimente la Buşteni

Recitalurile din cadrul Stagiunii Muzicale 2012 de la Buşteni au continuat şi sâmbăta trecută, cu recitaluri de lieduri „Pe sub flori…”, susţinut de Yolanda Constantinescu – soprană şi Luminiţa Berariu – pian.
Săptămâna 7-13 mai va fi, din nou, o săptămână plină în evenimente cultural: pe 9 mai, vor fi manifestări legate de tripla zi istorică de 9 mai (evocări şi depuneri de coroane la monumentul „Ultima grenadă” şi Cimitirul Eroilor din Buşteni.
Tot pe 9 mai, vor începe cursurile de formare profesională organizate de Centrul Regional de Resurse în Turism – Buşteni şi care se ţin la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din localitate.
Joi, 10 mai, ora 18.00, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” va avea loc un concert de folk şi muzică de munte „Noi doi şi lumea în cascade”, susţinut de Iulia Em şi Tituş Constantin.
Sâmbătă 12 mai, în cadrul Stagiunii Muzicale 2012 de la Buşteni, va avea loc recitalul ansamblului „Trio Mozaic”, cu Oana Spânu Vişenescu – violă, Diana Spânu Dănilă – pian şi Emil Vişenescu – clarinet.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co