Imobiliare Valea Prahovei
Cultura

Evenimente culturale pe Valea Prahovei

evenimente-culturale-pe-placul-turistilorAtât localnicii, cât şi persoanele aflate în tranzit pe Valea Prahovei au nu doar posibilitatea de a se relaxa la aer curat şi de a admira frumuseţile naturii, ci şi aceea de a petrece clipe frumoase participând la diverse evenimente culturale.

Turiştii aflaţi în staţiunile montane în minivacanţa de 1 Mai au fost întâmpinaţi, în staţiunea Buşteni, cu un bogat program cultural. Atât sâmbătă, cât şi duminică, uşile instituţiei de profil au stat larg deschise pentru toţi cei care iubesc muzica bună şi expoziţiile de artă. Sâmbătă seară, pe scena Casei de Cultură, a urcat Horia Maxim, care a oferit un recital de excepţie, la pian, din piese celebre. Spectacolul a făcut parte din cadrul stagiunii muzicale „George Enescu”, iar sala a fost plină până la refuz.

Spaţiu de expunere generos
Şi salonul Casei de Cultură a devenit neîncăpător, datorită celor şase expoziţii. „Ne-am pregătit intens, pentru că am dorit să oferim un bogat program celor aflaţi în staţiune. Recitalul a avut un succes extraordinar, dovadă că programul său este foarte apreciat atât de turişti, cât şi de localnici. De asemenea, expoziţiile găzduite de noi au fost pe placul oaspeţilor. Este vorba despre goblenurile cu icoane şi flori ale Clubului din Ploieşti, picturile pe lemn aparţinând doamnei Gabriela Olaru, ouăle încondeiate ale copiilor din oraş, picturile lui Marius Ene şi câteva dintre cele 5.000 de lucrări înscrise la concursul Armonia Naturii”, a precizat directorul Casei de Cultură, Constantin Spurcaciu. Intrarea a fost liberă, iar cei care au trecut pragul instituţiei de cultură au fost informaţi despre calendarul evenimentelor din Buşteni pentru următoarea perioadă.Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co