Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

EUROPEAN JOB AND CAREER

Angela's-presentation-of-heProiect Comenius în parteneriat multilateral

La sfârşitul lunii octombrie, a avut loc, la Termoli, în Italia, prima întâlnire a cadrelor didactice partenere în proiectul Comenius cu tema „European Job and Career”. Şcoala coordonatoare a proiectului este Istituto Istruzione Secondaria Superiore „Enrico de Nicola” din Piove di Sacco, Italia. Al doilea partener italian este Liceo Scientifico „Alfano da Termoli” care, de altfel, a şi găzduit prima întâlnire. Alţi parteneri în proiect: Mithatpasha Technical and Vocational Highschool din Izmir, Turcia, Gymnazium Voderadska din Praga, Cehia şi Ies San Hermenegildo din la Laguna, Spania. Singura instituţie de învăţământ din România parteneră în acest proiect este Clubul Copiilor „Martha Bibescu” din Comarnic. Directorul acestei instituţii, doamna profesor Angela Năsulea, a avut încredere în capacitatea copiilor şi tinerilor ce frecventează Clubul atunci când a aplicat pentru acest proiect complex.
Cei şase elevi ce vor fi implicaţi în mod direct sunt de la Grupul Şcolar «Simion Stolnicu» din Comarnic, care au activitate deosebită la cercurile din cadrul Clubului Copiilor. Beneficiari ai activităţilor ce vor fi desfăşurate în cadrul proiectului vor fi, în primul rând, toţi elevii de gimnaziu şi de liceu din localitate, dar nu numai.
Cu ajutorul Asociaţiei «Literati», partener permanent al Clubului Copiilor din Comarnic, a fost posibilă crearea unui site (http://eucareer.languages.ro) pentru promovarea proiectului Comenius şi, mai ales, pentru facilitarea accesului la toate informaţiile şi produselor realizate de către cei 6 parteneri. Să le urăm succes !

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co