Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Elevii din Câmpina, educati să nu cadă pradă fenomenului de bullying

Asociația Together Romania derulează, în perioada octombrie 2018 – februarie 2019, proiectul «No Bullying!» – acțiuni integrate pentru prevenirea și combaterea fenomenului de bullying din liceele locale, cu suport financiar nerambursabil de la Fundația Europeană de Tineret.

Proiectul se desfășoară în Câmpina și reprezintă o inițiativă locală de tineret care urmărește prevenirea și combaterea fenomenului de bullying, al căror victime sunt tineri din comunitatea locală, acordând o atenție deosebită elevilor cu posibilități reduse (persoane cu handicap, minorități etnice, cu dificultati sociale și economice).

Pentru a urmări acest obiectiv, asociația dorește implicarea autorităților locale, a ONG-uri locale nonprofit, a comunității și liceelor locale, pentru a evalua, combate, recunoaște și preveni agresiunea fizică și verbală în rândul elevilor.

Principala activitate va fi organizarea a cinci sesiuni de informare, în perioada noiembrie – decembrie 2018, pentru 100 de elevi, urmate de ateliere de lucru. Metodele utilizate pe întreg parcursul proiectului sunt metode de educație non-formală.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co