Sport

Echipele câmpinene s-au instalat pe primele două locuri ale clasamentului

►după un joc extrem de echilibrat, într-unul din derby-urile rundei, Unirea Câmpina învinge şi detronează liderul facându-le loc celor de la CSM (2-0 la Vadu Săpat) să se instaleze pe primul loc
►după semieşecul de pe teren propriu, CS Vispeşti Blejoi a realizat scorul etapei (8-1 la Izvoarele) şi s-a cocoţat pe ultimul loc al podiumului
►dintre ’’sateliţii’’ prim-divizionarelor  ploieştene, Astra III a surclasat-o pe Carpaţi Mefin Sinaia (scor 8-3)

Unirea Câmpina – Petrolistul Boldeşti 1-0 (1-0)
Stadionul “Rafinăriei” din Câmpina. Spectatori: peste 450
Autorul golului: Dorişor (min. 22)
Unirea Câmpina: Daniel Şandru – Andrei Stoica, Bogdan Şandru, Lambă, Zecheru, Cernea, Bărăgan, Bica (mim.79 Florin Stoica), Dorişor (min.46 Burlacu), Ciobotaru (cpt.) (min.42 Ungureanu), Nichifor (min.90 Coman).
Director tehnic: Ion Cojocaru. Antrenor principal: Costin Plăvache.
Petrolistul Boldeşti: Lucian Petre – Lungu (min.76 Tăbăcaru), Rădulescu (cpt), Daniel Petre, Stanciu, Laurenţiu Costache (min.78 Arnăutu), Petrescu, Mirea, Bădu (min.46 Tudorache), Pantelimonescu, Valentin Anghel. Antrenor: Marian Ilie.
Au arbitrat: Adrian Illyeş (Ploieşti) – la centru, ajutat la cele două tuşe de Ciprian Geambazu şi Daniel Bunea (ambii din Buşteni).
Jucătorul meciului: Marian Nichifor
Observatori AJF: Theodor Negoiţă şi Marian Deaconu (ambii din Ploieşti).

Unul dintre meciurile importante ale etapei cu numărul 2 a fost cel de la Câmpina de pe “Rafinăriei”, unde echipa locală Unirea primea vizita revelaţiei primei runde, Petrolistul Boldeşti, lideră a clasamentului, însoţită de-o inimoasă galerie care a impresionat prin felul de a-şi încuraja favoriţii.
După un prim sfert de oră echilibrat, „uniriştii” s-au instalat în jumătatea adversă şi au deschis scorul prin reuşita lui Dorişor (min.22) cu largul concurs al portarului, după ce Nichifor a scăpat singur cu acesta.
A fost singurul gol al partidei, cu toate că situaţii clare de a marca au existat la ambele porţi.
Au fost şi două bare, prima a oaspeţilor, în minutul 35, când Valentin Anghel trimite o “torpilă” de la peste 25 metri în transversală, iar a doua a aparţinut gazdelor, imediat după reluare, când Bica a expediat mingea în transversală de la marginea careului mare advers.
Meciul a fost extrem de disputat, oaspeţii “agăţându-se” de fiecare minge. Au fost cât pe ce să egaleze pe final, dar totul s-a terminat cu bine pentru câmpineni.
Echipa Unirea, cu un “trio” de succes la conducere – Mărgărit Ciodotaru, Bogdan Mănescu şi Dan Enescu-, susţinut îndeaproape de municipalitate, a demonstrat că este o forţă în această nouă ediţie şi cu şase puncte din tot atâtea posibile ocupă locul secund, la egalitate cu noul lider, nimeni altul decât concitadina CSM, echipele fiind despărţite de golaveraj. Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co