Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Distracţia vecinilor

Ruşii, moldovenii şi ucrainienii veniţi să petreacă sărbătorile pe stil vechi s-au bucurat din plin de zăpada de pe Valea Prahovei.

Pârtia Clăbucet din Predeal a fost plină de turişti dornici să dea o tură cu sania, snowboardul sau să înveţe să schieze. O oră cu un instructor de schi costă 100 de lei, însă nu preţul a contat, ci distracţia. Mulţi dintre turişti au ales să se plimbe prin oras, să viziteze Castelul Peleş, Mănăstirea Sinaia şi să cumpere suvenire de la chioşcurile de artizanat. “Este superb…, sunt amintiri extraordinare… Este foarte frumos în România! Noi suntem din Republica Moldova şi ne-am simţit foarte bine aici”, a mărturisit o turistă. „Suntem în excursie aici, suntem din Basarabia… Am mai venit, nu suntem pentru prima dată, şi ne place foarte mult de fiecare dată”, a spus un alt oaspete venit de peste Prut. După o zi plină, turiştii au intrat în restaurant, unde au gustat din produsele tradiţionale româneşti. “Primele impresii sunt faine, dar cred că în următoarele zile va fi ceva mai frumos. Cu cât e mai multă zăpadă, cu atât e mai frumos”, a declarat un tânăr din Republica Moldova.
Cel puţin 2.000 de turişti din Rusia, Moldova şi Ucraina au venit pe Valea Prahovei să petreacă sărbătorile pe stil vechi. C. B.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co