Actualitate

Cursuri gratuite pentru manageri si angajati la CCI Prahova

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Prahova oferă celor interesați, în mod gratuit, cursuri de formare pentru manageri și angajați.

Demersul CCI îi vizează atât pe manageri, cât și pe angajații din cadrul departamentului de resurse umane al firmelor prahovene care doresc să urmeze un curs de formare profesională gratuit.

Concret, Camera de Comerț și Industrie Prahova oferă următoarele cursuri:

Pentru angajați din departamentele de resurse umane – Manager resurse umane (durata: 50 ore) și Inspector/referent resurse umane (durata: 40 de ore).

Pentru manageri/antreprenori  – Coaching managerial (durata: 14 ore), Project Management Professional (durata: 35 ore), Competențe antreprenoriale (durata: 40 de ore) și Manager îmbunătățire procese (durata: 40 de ore).

Cursurile se vor desfășura în Ploiești, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Prahova, după-amiaza, iar perioada va fi stabilită în funcție de modul de alcătuire a grupelor și comunicată tuturor celor înscriși.

Pentru înscrierea la cursuri este nevoie de următoarele documente: copie act de identitate (carte identitate, certificat naștere, certificat căsătorie), conform cu originalul/semnătură; copie ultima diplomă de studii, conform cu originalul/semnătură; certificat constatator ORC Prahova care să demonstreze că firma este eligibilă conform cerințelor proiectului (conform cu originalul/semnătura), adeverință de salariat (original) eliberată de angajatorul dvs. și declarație pe proprie răspundere (pentru antreprenori).

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul Camerei de Comerț și Industrie Prahova, etaj 4 cam. 47, de luni până joi, între orele 8:00 – 16:30, și vineri, de la 8.00 la 14.00, pentru a parcurge împreună etapa de întocmire/verificare a documentelor necesare intrării în proiect.

Relații suplimentare pentru verificarea eligibilității se pot obține de la sediul CCI Prahova, persoana de contact fiind Diana Crăiniceanu, expert coordonare/informare evenimente (tel: 0344/401204, e-mail: diana.crainiceanu@cciph.ro).

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co