Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Cupei Valea Prahovei şi-a desemnat finalistele

Sâmbăta trecută, terenul sintetic de la Complexul sportiv FIBEC din Câmpina a fost gazda semifinalelor primei ediţii a Cupei Valea Prahovei. Pentru finala mare s-au calificat Primăria Câmpina şi Primăria Buşteni, finala mică disputând-o Poliţia Câmpina şi Caraimanul Buşteni. Partidele din cadrul ultimei faze a întrecerii vor fi găzduite de terenul special amenajat al hotelului Alexandros din Buşteni, miercurea aceasta.

Primăria Câmpina – Caraimanul Buşteni 5-2 (3-1)
Primul meci al semifinalelor a opus Primăriei din Câmpina, Caraimanul Buşteni. La fluierul arbitrului Mihai Ponici, cele două formaţii au oferit un spectacol pe cinste, echipa lui Dan Telegescu reuşind o victorie muncită. Scorul nu reflectă, însă, disputa aprigă din teren. În urma succesului repurtat, câmpinenii s-au calificat în finala primei ediţii a competiţiei.
Primăria Buşteni – Poliţia Câmpina 6-2 (5-0)
Capul de afiş al semifinalelor a fost meciul dintre Primăria Buşten,i acolo unde evolua edilul-şef al oraşului de la poalele Crucii de pe Caraiman, Emanoil Savin, şi Poliţia din Câmpina.
Trebuie să remarcăm contribuţia esenţială pe care o are Emanoil Savin, care prin sponsori şi prin contribuţia sa personală, va contribui la înmânare unui rând de echipament, mingii, cupe diplome şi sume în bani, fiecărei semifinaliste.
În ceea ce priveşte jocul, a fost la discreţia buştenarilor, care au făcut o primă repriză de excepţie. Cu Emanoil Savin în vervă, aceştia au punctat de cinci ori, fără să primească vreun gol! Repriza a doua a fost mai echilibrată, poliţişti câmpineni marcând de două ori pe fondul unei relaxări a adversarilor.
Urmarea succesului repurtat, Primăria Buşteni s-a calificat în finală, unde va da piept cu cealaltă primărie, a municipiului Câmpina. Meciul va avea loc miercuri, de la ora 18.00, pe terenul de la Hotel Alexandros din Buşteni. În deschidere se va juca partida pentru locurile 3-4 între învinsele din semifinale. Cristian SBARNEA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co