Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cupa Romaniei la Orientare are loc la Comarnic

Oraşul prahovean Comarnic anunţă cu cinste că va găzdui, peste mai puţin de două săptămâni, Cupa României la Orientare, care se va desfășura pe plaiul Mezdrea în weekend-ul de Rusalii, respectiv 26-28 mai.

Competiția este organizată de Clubul Sportiv Universitar UNEFS București, sub auspiciile Federației Române de Orientare, cu sprijinul Primăriei Comarnic și participarea Clubului Sportiv Metropolitan București.

Ultimul weekend al lunii mai va fi, așadar, dedicat iubitorilor traseelor montane și competițiilor în aer liber, pentru că în cele trei zile de concurs se vor derula tot atâtea competiții, respectiv Cupa României, Cupa Gaudeamus și Cupa Orașului Comarnic. Vor participa persoane cu vârste cuprinse între 12 și 75 de ani.

Sâmbătă, 26 Mai, va avea loc prima etapă, după validarea la Centrul de Concurs, pentru ca duminică să se dea startul celei de-a doua etape, urmată de festivitatea de premiere. Tot în Duminica Rusaliilor autoritățile locale invită publicul la un picnic tradițional românesc, dedicat sărbătoririi celor 100 de ani de la Marea Unire, iar tinerii talentați din oraș vor susţine un frumos program artistic.

Evenimentul continuă luni, 28 Mai, cu etapa a 3-a a Cupei de Orientare, urmată de o a doua festivitate de premiere.

Înscrierile pentru Cupa Orașului Comarnic sunt gratuite, însă după data de 22 mai acestea se fac doar în limita locurilor disponibile.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co