Sport

Cupa României, faza judeţeană – semifinale

Prahova 2010 Tomşani – CS Păuleşti 2-0 (0-0)

Stadionul: “Prahova” din Ploieşti.

Au marcat: Cursaru (min.51) şi Georgescu (min.90).
Prahova 2010: Pânzaru – Tătaru, Iordache, Isacov, Filip (cpt), Iacob (min.78 Georgescu), Bărăgan, Mihai Marius(min.46 Aristan), Dorişor, Stroe, Cursaru (min.71 Iamandi). Antrenor: Ion Cojocaru.
CS Păuleşti: Banu – I. Ioniţă, Postelnicu (min.81 Axinte), Tănase (cpt), Toporan, Chejnoiu, Pârvu (min.69 Jercălău), M. Ioniţă (min.79 Săbăreanu), Neacşu (min.81 Drugău), Stoica, Cristian Vasile. Antrenor: Iulius Mărgărit.
Au arbitrat: Bogdan Zahiu (Ploieşti) – la centru, ajutat de cei doi asistenţi Nicolae Iosif şi Dragoş Pantilie (ambii, din Câmpina).

Observator AJF: Marian Deaconu şi Traian Notaru(ambii, din Ploieşti).
Joc spectaculos şi destul de echilibrat, actualul lider al primului eşalon judeţean întrebuinţându-se serios pentru a obţine victoria şi calificarea în finala prestigioasei competiţii.

Soarta partidei a fost decisă în cel de-al doilea mitan. Primul care a deschis scorul a fost Cătălin Cursaru, fotbalist care astfel a izbutit prima reuşită în tricoul Tomşaniului, el speculând o gafă în apărarea adversarului, atunci când Tanase a degajat în Postelnicu, mingea a sărit norocos la Cursaru, care de la circa 12metri a marcat cu un şut puternic.
Desprinderea pe tabela de marcaj a venit în ultimul minut al jocului când Georgescu a şutat din unghi, de la 18 metri, mingea atingând bara laterală înainte de a intra în poartă. O victorie muncită care duce lidera Ligii A Prahova în finala competiţiei. Cristian SBÂRNEA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co