Sport

Cupa României, ediţia 2010-2011

Au fost stabilite meciurile din semifinale
Săptămâna trecută, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (A.J.F.) Prahova a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul semifinalelor Cupei României, ediţia 2010-2011, faza judeţeană.
În această etapă, jocurile se vor disputa pe terenuri neutre într-o singură confruntare, învingătoarele urmând a accede în finala întrecerii..
În altă ordine de idei, sorţii au decis ca marţi 18 mai, de la ora 17.30, să se desfăşoare următoarele partide:
– Progresul Bucov (Liga B) – Tricolor Varniţa (Liga C), pe stadionul „Prahova” din Ploieşti.
– Avântul Măneciu (Liga A) – Carpaţi Mefin Sinaia (Liga B), pe stadionul „Petrolul” din Băicoi.
După cum se poate vedea, capul de afiş al acestei faze este duelul dintre singura reprezentantă al primului eşalon al fotbalului prahovean, vicecampiona judeţului, Avântul Măneciu, şi una dintre echipele ce a furnizat mari surprize, Carpaţi Mefin Sinaia, ce activează în Liga B Prahova.
O altă observaţie este (ca şi la ediţia de anul trecut) că Ploieştiul nu are reprezentantă în această fază a competiţiei. Oare ce se întâmplă cu echipele din Ploieşti?
Trebuie să vă informăm că dacă meciurile se termină la egalitate după timpul regulamentar de joc (90 minute), urmează două reprize de prelungiri a 15 minute şi în cazul în care egalitatea se menţine, departajarea învingătoarei se va face la lovituri de la 11 metri.
Echipele victorioase vor pătrunde în ultimul act, finala judeţeană, care va fi programată la o dată pe care o vom anunţa din timp.Mult succes şi cel mai bun să câştige! C. S.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co