Actualitate

Cu banii se cumpără moartea

acc-atv-4Şi-a găsit sfârşitul!

ATV-urile şi drumurile publice. O combinaţie care, se pare, nu funcţionează aşa cum trebuie! S-a văzut acest lucru şi în după-amiaza zilei de 23 iulie, la intrare în Câmpina, acolo unde a avut loc un accident rutier, care, iniţial nu părea a fi foarte grav. Ce s-a întâmplat exact? Un tânăr de 19 ani, aflat pe un ATV,  a intrat într-o curbă la dreapta, fără să încetinească. A pierdut controlul vehiculului şi a intrat direct într-un autotren. „A venit tare de jos şi a intrat direct în mine. A pierdut controlul ATV-ului şi a intrat în roata camionului. Nu a pus nici un pic de frână. Este lovit pe la picioare” declara imediat după producerea accidentului şoferul autotrenului. Imediat a apărut un echipaj de la ambulanţă, care a luat tânărul de 19 ani şi l-a transportat de urgenţa la Spitalul Municipal Câmpina.
Tânărul a ajuns la spital. Însă, nu s-a mai putut face nimic pentru el. Deşi iniţial părea că rănile sale nu sunt prea grave, el a decedat în scurt timp. Agent Gheorghe Dănescu: „În urma accidentului a rezultat vătămarea gravă a celui care conducea motociclul. A fost transportat la spital. Iniţial diagnosticul a fost fractură de femur, multiple contuzii, dar, după aproximativ o oră i s-a agravat starea sănătăţii, i-a scăzut tensiunea, după care a încetat din viaţă.” Un tânăr de 19 ani, student la AS, a murit din cauză că a circulat cu o viteză mult prea mare. Aproape la fel cum s-a întâmplat în urmă cu ceva timp, atunci când o fată şi-a pierdut viaţa pe Dealul Muscel, pe pista de motocros. Tot cu un ATV. Agent Gheorghe Dănescu: „Este un semnal de alarmă. După cum bine se ştie, am mai avut un accident cu un ATV, în urma căruia o fată şi-a pierdut viaţa. Ştiţi că atunci a fost jale mare în Câmpina. ”
Un lucru este clar: ATV-urile sunt periculoase. Statistica demonstrează acest lucru. Doi tineri, doi copii, au murit în ultimele luni. Cauza? Leziuni interne. Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co