Imobiliare Valea Prahovei
Sport

CSM Ploiești revine în campionat. Echipa de handbal are meci astăzi de la ora 17.00

csm-ploiesti

CSM Ploiești revine în campionat cu echipele de handbal/ sursa foto: arhiva VPTV

Clubul Sportiv Municipal Ploiești revine asupra deciziei de a retrage echipele de handbal seniori din Liga Națională feminină, respectiv Divizia A masculină și continuă competiția, se arată pe site-ul CSM, printr-un comunicat de presă. 

Miercuri seară s-a întrunit în premieră Consiliul de Administraţie al clubului, invitaţi fiind Cezar Stoichiciu, directorul clubului, coordonatorul sportiv Cristian Nica, directorul adjunct Marian Stănescu şi coordonatorul secţiei de fotbal, Lucian Rădulescu. În urma discuțiilor și consultărilor cu reprezentanţi ai Federaţiei Române de Handbal, s-a stabilit că activitățile celor două echipe de handbal trebuie să continue. O altă concluzie a fost că la secţia de fotbal, trebuie să se pună bazele unui Centru de Copii şi Juniori, aşa cum s-a şi discutat în această vară inclusiv în Consiliul Local Ploieşti.

“Veste importantă pentru iubitorii handbalului ploieştean: în urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie al Clubului, desfăşurată astăzi, s-a decis continuarea activităţii celor două echipe de handbal seniori! Astfel, după ce s-a discutat şi la Federaţia Română de Handbal, care fusese anunţată, ieri, că echipele de la CSM Ploieşti se retrag din cele două competiţii în care participau – Liga Naţională, cea feminină, respectiv Divizia A, echipa de băieţi – s-a stabilit că ambele formaţii vor continua să evolueze în cele două eşaloane”, se arată în comunicatul de presă.

Echipa feminină de handbal va juca astăzi, 22 septembrie 2016, de la ora 17.00, meciul din etapa a III-a, de pe teren propriu, cu HC Dunărea Brăila, urmând să se bazeze, în primă fază, pe junioarele clubului.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co