Politica

Conferinţă PNL la Câmpina

conferinta-pnlAu avut ceva de spus şi au făcut-o! Este vorba despre liderii Partidului Naţional Liberal, care au organizat o conferinţă de presă, motivaţi fiind de o serie de situaţii neplăcute, dar, în primul rând, din dorinţa de a avea o legătură permanentă cu câmpinenii prin intermediul presei. Virgil Guran, preşedinte, Liviu Briciu, vicepreşedinte şi Elvis Arghir, consilier PNL în Consiliul local Câmpina au fost cei care şi-au exprimat nemulţumirile, gândurile, realizările şi ideile.
Aşadar, Virgil Guran este cel care răspunde de campania electorală pe judeţul Prahova a PNL-ului: „În momentul de faţă, răspund de campania pe judeţul Prahova a PNL-ului. Noi am început să îl prezentăm pe Crin Antonescu nu cu materiale promoţionale, nu cu materiale pe care scrie „Votaţi Crin Antonescu”, ci să îl cunoască lumea, să-i cunoască activitatea, să cunoască ceea ce a făcut în PNL şi biografia lui.”
Cu toate acestea, au început să apară probleme. „Avem probleme pe teren, ne sunt opriţi oamenii: „ce căutaţi aici, de ce vorbiţi cu oamenii”, chiar şi la Câmpina am avut un incident, Poliţia Comunitară a oprit nişte copii veniţi să împartă nişte calendare cu Crin Antonescu şi nişte ziare spunând că nu au dreptul să facă acest lucru. Am studiat foarte bine legea electorală în care scrie că nu ai voie să faci campanie, campanie însemnând să îndemni lumea să îl voteze pe Crin Antonescu.”
Vicepreşedintele Liviu Briciu este pus pe treabă, cu idei şi propuneri care au rezultat imediat: „Încep să reperez probleme mari în oraş, eu le reperez şi, apoi, cu ajutorul oamenilor din zonă, încercăm să facem o petiţie, ţinta mea este către cei doi consilieri pe care îi avem, domnul Arghir şi domnul Enache.”
Şi chiar se ţine de treabă, startul dându-l cu parcarea din spatele ABC-ului. Ceea ce au vrut să mai scoată în evidenţă şi au transmis un mesaj este despre fraudarea alegerilor.
Liviu Briciu: „Aş vrea să trimit un mesaj oamenilor care primesc bani sau alimente atunci când trebuie să fie trimişi la vot şi am să le spun aşa: luaţi bani, că poate aveţi nevoie de ei şi sunteţi într-un moment critic al vieţii, luaţi alimentele pe care vi le dau, pentru că pot fi utile în momentul acela pentru respectivul om şi pentru familie, în schimb, când intră în cabina de vot, trebuie să voteze ce crede el, pentru că eu le spun doar atât: primeşte câteva sute de mii de lei şi în momentul acesta el este dator 3000 de euro, atunci el trebuie să pună în balanţă, primesc câteva sute de mii de lei şi mi se va mări datoria la 6000 de euro sau nu mai primesc deloc sau îi primesc şi votez pe cine cred eu de cuviinţă să votez. Atât am avut să vă spun.”
Acestea sunt câteva dintre problemele pe care le-au subliniat liderii PNL Câmpina

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co