Actualitate

Combustibil vândut ilegal

combustibil-la-canistre-(2)Doi traficanți de produse petroliere au fost depistați de jandarmii prahoveni în timp ce vindeau combustibil pentru care nu aveau acte de proveniență.

Într-una din zilele de la jumătatea săptămânii trecute, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Prahova a desfăşurat o acţiune de prevenire a traficului cu produs petrolier în zona popasului Zăvoi, din comuna Cocorăştii Colţ și au depistat patru persoane ce desfăşurau activităţi de comercializare ilicită de produs petrolier. „Două persoane vindeau, alte două cumpărau. De asemenea în autovehiculele acestora au fost găsite 65 de bidoane din plastic, de diferite capacităţi, ce prezentau urme de produs petrolier, 9 dintre acestea conţinând 205 litri de motorină”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Prahova, mr. Leonard Dragomirescu. Persoanele depistate au fost sancţionate contraventional cu amenzi în valoare de 2.000 de lei. Totodată, în timpul desfăşurării verificărilor, într-o autoutilitara aparţinând lui Constantin C., în vârstă de 33 de ani, din comuna Cocorăştii Colţ, a fost descoperită o sabie  artizanală, cu lungimea de 68 de centimetri. Acestuia i s-au întocmit actele premergătoare cercetării penale, pentru port ilegal de arma albă. Dosarul cauzei a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.
Oamenii legii atrag atenția asupra faptului că „portul, fără drept, în locurile si împrejurările în care s-ar putea primejdui viața, sau integritatea corporală a persoanelor, ori s-ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, a cuțitului, pumnalului, sișului, boxului, castetului, ori a altor asemenea obiecte fabricate, sau confecționate anume pentru tăiere, împungere sau lovire, precum și folosirea în asemenea locuri, sau împrejurări a armelor cu aer comprimat, sau cu gaze comprimate, a obiectelor confecționate pe baza de amestecuri pirotehnice, ori a dispozitivelor pentru șocuri electrice se pedepseşte conform legii în vigoare”.  R. E.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co