Sport

Comarnicul e pregătit pentru sporturi de sală

►Sărbătorile de iarnă au fost un prilej de mare bucurie pentru comărniceni prin “naşterea” Sălii Sporturilor

Sărbătorirea Crăciunului a adus oraşului Comarnic o bucurie în plus, prin inaugurarea Sălii Sporturilor, o lucrare de mare însemnătate pentru tinerii comărniceni care iubesc sportul. Aceştia au posibilitatea să practice disciplinele preferate, nemaifiind nevoie să meargă în localităţile învecinate ce au în dotare săli de sport.
Ceremonia inaugurării a debutat cu sfinţirea clădirii de către un sobor de preoţi, apoi primarul oraşului, Dorian Botoacă, a luat cuvântul, remarcând efortul deosebit, pe timp de criză, făcut pentru realizarea acestei investiţii. Acesta a prezentat şi proiectul de amenajare exterioară a sălii, cu parcări şi spaţii verzi, şi construirea unui ştrand pentru copii şi adulţi, investiţie ce urmează a fi finalizată în vara anului 2012.
După prezentarea proiectului, au fost invitaţi să ia cuvântul secretarul general al Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Gheorghe Nastasia, prefectul judeţului Prahova, Adrian Dobre, şi deputatul PDL Cristian Burlacu. Nu în ultimul rând, primarul Dorian Botoacă a înmânat ministrului Elena Udrea – prin intermediul lui Gheorghe Nastasia -, „Cheia oraşului Comarnic„, pentru tot sprijinul acordat în realizarea investiţiilor de pe raza localităţii.
Spectacolul a debutat cu o demonstraţie de karate a tinerilor şi talentaţilor sportivi din cadrul CS Vulturul Comarnic, pregătiţi de inimosul om de sport sensei Sorin Peticilă, după care şi-au făcut apariţia perechile de dans sportiv care au încântat numeroasa asistenţă prin farmecul şi eleganţa mişcărilor efectuate. Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co