Actualitate

Cocorăstii Mislii: familii intregi ramase fara curent electric, din cauza ploilor torentiale

Ploile torențiale care s-au abătut în ultimele ore asupra județului Prahova au creat probleme deosebite în mai multe localități, după cum este și cazul comunei Cocorăștii Mislii.

Aici, peste 3.000 de oameni au rămas fără curent electric din cauza cantităților importante de apă care au căzut peste firele și stâlpii de înaltă tensiune.

Problema a apărut încă de ieri, când au fost raportate primele întreruperi de curent electric. Angajații Electrica s-au deplasat pe teren pentru remedierea problemelor apărute ca urmare a ploilor torențiale, însă până la această oră problema nu a fost rezolvată.

Echipajele Electrica se află pe teren pentru identificarea problemelor apărute din cauza ploilor torențiale, cele mai afectate zone fiind Țipărești, Goruna și Cocorăștii Mislii.

În cursul zilei de duminică, 22 iulie, mai multe localități din Prahova nu au mai fost alimentate cu energie electrică, tot din cauza problemelor apărute din cauza ploilor torențiale.

Angajații Electrica au reușit încă de ieri remedierea problemelor generate în principal de copacii căzuți pe liniile de înaltă tensiune, ca urmare a fenomenelor meteo extreme.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co