Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cinci persoane aduse la audieri dupa perchezitiile efectuate la Blejoi si Boldesti Scaeni

Un număr de cinci persoane (doi bărbați și trei femei) au fost aduse la sediul poliției pentru audieri, în urma celor trei percheziții efectuate în cursul acestei dimineți de polițiștii prahoveni în localitățile Blejoi și Boldești Scăieni, la persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat și proxenetism.

Potrivit IPJ Prahova, persoanele bănuite ar fi săvârșit două infracțiuni de furt calificat. Astfel, în cursul lunii martie, acestea ar fi pătruns prin efracție, pe timpul nopții, în incinta a două societăți comerciale, de unde ar fi sustras suma de 2.900 de lei, respectiv 9.800 de lei și 500 de euro.

De asemenea, aceleași două persoane sunt bănuite că, pe raza comunelor Păulești și Blejoi, ar fi săvârșit infracțiuni de proxenetism.

De la locațiile unde au avut loc descinderile, polițiștii au ridicat telefoane mobile, tablete, un laptop, precum și mai multe ustensile despre care există suspiciunea că ar fi fost utilizate la săvârșirea celor două furturi.

Totodată, în zona comunelor Blejoi și Păulesti a avut loc o razie, ce a angrenat efective de poliție rutieră, ordine publică și investigații criminale, de la mai multe subunități de poliție.

Polițiștii au controlat 43 de autovehicule, au legitimat 54 de persoane și, pentru neregulile constatate, au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co