Actualitate

Centru de colectare deşeuri electrice şi electrocasnice

Campania „Locul deşeurilor nu este acasă” continuă la Sinaia cu un centru pentru colectarea DEEE-urilor (deşeuri electrice, electronice şi electrocasnice) de la gospodăriile particulare.
Proiectul este realizat de RoRec în parteneriat cu Primăria Sinaia. Lucrările sunt aproape gata şi la începutul anului viitor, locuitorii din zonă, care până acum aveau probleme în a se debarasa de electrocasnicele vechi sau stricate din gospodărie, vor avea posibilitatea să le ducă la un centru specializat. Până atunci, RoRec va ridica de la domiciliu deşeurile electrice, electronice şi electrocasnice voluminoase, odată pe săptămână.
Tot ceea ce trebuie să facă oamenii este să sune la 0734.565.444, iar maşina va veni şi va ridica gratuit DEEE-urile.
Deşeurile care vor fi colectate la Sinaia sunt aparate de uz casnic de dimensiuni mici şi mari, echipamente informatice şi de telecomunicaţii, echipamente de larg consum, unelte electrice şi electronice, dar şi baterii şi acumulatori.
Centrul de colectare din Sinaia poate fi uşor recunoscut. Este o clădire verde, amplasată pe malul apei pe Calea Prahovei, în apropierea podului spre cartierul Cumpătu.  C. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co