Actualitate

Cartierul Groșani din Slănic nu va avea apa potabila până mâine după-amiază

S.C. Hidro Prahova S.A. – Sucursala Plopeni, Punct de Lucru Slănic anunță  sistarea furnizării apei potabile în orașul Slănic, Cartier Groșani, în data de 29.10.2018, pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu orele 16.00, pentru executarea lucrărilor de cuplare a conductei de aducțiune de la stația de apă Schiulești la Rezervorul Gogon.

Lucrarea este executată de S.C. Montin în urma Proiectului derulat de Consiliul Județean Prahova “Înlocuire conductă transport apă potabilă și reabilitare construcții hidrotehnice aferente, de la Stația de Tratare Schiulești la rezervorul de înmagazinare Gogon “.

Societatea Hidro Prahova S.A. își cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile, asigurându-i că echipele de intervenţie ale societății Montin S.A. vor face tot posibilul să finalizeze lucrările în cel mai scurt timp.

După finalizarea lucrărilor, reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii Hidro Prahova se va face la parametrii de calitate corespunzători.

S.C. Hidro Prahova S.A. roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe toată durata întreruperii furnizării apei.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co