Cultura

Cărţi noi la Biblioteca Municipală Câmpina

Biblioteca Municipală Câmpina vine cu noutăţi pentru cititorii săi. Cărţile sunt foarte căutate de oameni de toate vârstele, iar conducerea Bibliotecii a achiziţionat, în ultima perioadă, cu ajutorul editurilor sau prin donaţiile altor biblioteci, cărţi din toate domeniile, pentru toate vârstele.
„Cărţile sunt variate: literatură pentru adulţi, pentru copii, dar şi cărţi tehnice. Am făcut această achiziţie de la mai multe edituri şi din donaţii. În septembrie, când s-au împlinit 60 de ani de existenţă, biblioteca a avut o donaţie de la Biblioteca Naţională a României, 60 de volume şi, de asemenea, de la Biblioteca Judeţeană „Nicolae Iorga”. Şi scriitorii câmpineni ne-au oferit cărţile lor pentru cititorii interesaţi”, a declarat directorul Bibliotecii Municipale „Dr. C. I. Istrati”, Liliana Oiştie.
Mai multe informaţii legate de Biblioteca municipiului putem afla de pe noul site www.bmcampina.ro. „Avem pliante de promovare atât în ceea ce priveşte site-ul nostru, cât şi serviciile pe care le oferim. Acestea vor fi distribuite în şcoli şi licee. Totodată, am făcut demersurile necesare şi aşteptăm sprijinul Bibliotecii Naţionale în ceea ce priveşte completarea colecţiilor din rezervele naţionale de publicaţii”, a mai spus doamna Liliana Oiştie.
Iubitorii de limba engleză pot merge la secţia de la Casa Tineretului, unde sunt 10.000 de unităţi bibliografice din toate domeniile. Mai mult, sunt foarte căutate şi revistele care sunt primite lunar, cum ar fi „National Geographic”. În schimbul a numai un leu, ce reprezintă taxa pentru legitimaţia de acces, vă puteţi bucura de cărţile care vi se pun la dispoziţie, puteţi să utilizaţi internetul, gratuit, citind presa locală şi cea naţională, dar şi să luaţi parte la activităţile culturale organizate la Biblioteca Municipală.(Diana ROMAN)

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co