Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Bunatatile si dichisurile revin la Sinaia

După o pauză destul de lungă, Târgul cu bunătăți și dichisuri revine la Sinaia!

Localnicii și turiștii care se vor afla în acest week-end în stațiune vor avea parte de preparate delicioase naturale și dichisuri create de artiști talentați și dăruiți. De data aceasta, “sediul central al fabricii de bunătățuri” se va afla chiar în centru, în apropiere de Parcul D. Ghica.

La târg vor fi prezenți producători de preparate naturale sau tradiționale, meșteri populari și artiști handmade, cu produse de calitate realizate în cantități și serii limitate.

Este al cincilea an în care, la Sinaia, în cadrul Târgului cu Bunătăți și Dichisuri, se organizează și “Atelierele Gratuite – Pasiuni și Meșteșuguri”, dar, de data aceasta, nu doar copiii sunt invitați să descopere meșteșuguri și să se relaxeze lucrând, ci și adulții.

Brânză și specialități din brânză de oaie și vacă, preparate din carne de porc și vită, compoturi, siropuri, zacuscă și specialități cu tarhon și sfeclă în oțet, perfect asortate cu legume românești având gustul de odinioară, turtă dulce pictată manual, covrigi, ciocolată de casă sau plăcinte boierești cu brânză, vișine, nucă sau dovleac sunt doar câteva dintre delicatesele prezentate la Sinaia.

La rândul lor, meșterii și artiștii de la târg își vor prezenta creațiile trudite pe toată perioada târgului: decorațiuni și cosmetice naturale din levănțică, din plantația proprie, tablouri din fir continuu de sârmă, bijuterii din pietre semi-prețioase, jucării croșetate, mobilier tradițional pictat manual, obiecte decorative din hârtie, bijuterii cusute pe etamină și, nu în ultimul rând, frumoase ii românești.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co