Actualitate

BULETIN INFORMATIV

ASIGURAREA PAZEI ŞI ORDINII PUBLICE
PE TIMPUL DESFĂŞURĂRII ALEGERILOR PREZIDENŢIALE
Jandarmii din Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor pentru Comunicaţii, Informatică şi Logistică Jandarmi Câmpina vor asigura cu ocazia alegerilor prezidenţiale din 22 noiembrie 2009:
– paza la secţiile de votare repartizate;
– protecţia buletinelor de vot până la secţiile de votare arondate;
– paza buletinelor de vot;
– protecţia buletinelor de vot de la secţiile de votare la Biroul Electoral de Circumscripţie.
Totodată, pe perioada desfăşurării alegerilor, jandarmii câmpineni vor asigura ordinea şi siguranţa publică în raza secţiilor de votare arondate în conformitate cu prevederile H.G. nr. 1045 din 23 septembrie 2009 privind stabilirea măsurilor pentru buna organizare şi desfăşurare a alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2009.
Prezentăm pe această cale, spre informare, cetăţenilor municipiului Câmpina faptul că Legea nr. 370 din 20 septembrie 2004 (actualizată) pentru alegerea Preşedintelui României (actualizată până la data de 3 octombrie 2009) prevede care sunt atribuţiile generale ale personalului care asigură paza secţiilor de votare, spaţiul de siguranţă din jurul acestora, precum şi contravenţiile şi infracţiunile care pot fi săvârşite de cetăţeni, respectiv sancţiunile legale ale acestor fapte.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co