Actualitate

Braconaj si uz ilegal de arma – infracțiuni cu un prejudiciu de 4.500 de euro

Polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi si Substanțe Periculoase au efectuat cercetări într-un dosar penal privind cinci bărbați din Șotrile bănuiți de braconaj în formă continuată şi uz de armă fără drept în formă continuată.

În urma cercetărilor au rezultat indicii că, în urma unor planificări minuţioase şi pe baza unor înţelegeri prealabile, cei în cauză ar fi comis infracţiuni de braconaj prin folosirea armelor letale cu destinaţia de vânătoare pe raza fondurilor cinegetice administrate de A.V.P.S. Câmpina, în mare parte în extravilanul localităţii Șotrile.

Aceste activităţi ilegale ar fi dus la vânarea fără autorizaţie legală de vânătoare a mai multor exemplare din speciile mistreţ şi căprior, carnea şi trofeele rezultate de la vânat fiind transportate la domiciliile persoanelor în cauză după ce, în prealabil, ar fi fost tranşate în fondul de vânătoare.

Prejudiciul astfel creat se ridică la suma de 4.500 de euro.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina cu propunerea de terminare a urmăririi penale și trimiterea în judecată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co