Actualitate

Blocurile din Câmpina, reabilitate termic

340.000 de lei au fost alocaţi, prin Programul Naţional de Reabilitare Termică a Locuinţelor derulat de Ministerul Dezvoltării şi Turismului, pentru începerea lucrărilor la cinci scări de bloc din cartierul Erupţiei din municipiul Câmpina.
În ecuaţia financiară au fost implicate şi primăria şi asociaţia de locatari. „Primăria Câmpina a prevăzut în buget suma de aproximativ 200.000 de lei pentru reabilitarea acestor scări de bloc, iar asociaţia de proprietari trebuie să plătească restul sumei, până la 680.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Câmpina, Mariana Pătraşca.
Pe viitor, şi alte blocuri din municipiu vor fi modernizate şi izolate, ţinând cont şi de avantajele economice ale lucrărilor de acest fel…
„În afară de aceste blocuri, primăria a mai depus o documentaţie tehnică la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului pentru reabilitarea termică a încă 15 scări de blocuri”, a mai spus Mariana Pătraşca.
Reabilitarea termică constă în termoizolaţie pentru pereţi şi tavan, dar şi schimbarea ferestrelor, cu unele cu geam termopan. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co