Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Big Brother la Câmpina

Municipalitatea câmpineană se pregăteşte să introducă un sistem de supraveghere video în mai multe intersecţii din localitate.

O intersecţie monitorizată video este o intersecţie aproape fără probleme. Experienţa a demonstrat-o şi administraţia locală câmpineană are de gând să facă ceva în acest sens, dacă va fi lăsată de Consiliul Local, care va trebui să aprobe alocarea a cinci miliarde de lei vechi, din bugetul pe anul 2010, pentru punerea la punct a unui sistem performant menit a fi folosit şi de agenţii de circulaţie rutieră şi de către cei de ordine publică.
A existat o intersecţie în Câmpina unde a fost pus în funcţiune un astfel de sistem de supraveghere video şi şoferii au dovedit că pot fi cuminţi atunci când sunt filmaţi. „Am propus Consiliului Local să aprobe suma de cinci miliarde de lei vechi. Dacă propunerea va fi aprobată, vom avea o supraveghere video în marile intersecţii din Câmpina. Nu ştiu dacă vom avea suficienţi bani pentru toate cele 11 intersecţii pe care le avem în vedere, dar pentru o parte dintre ele vom avea cu siguranţă acest sistem de supraveghere video”, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.

Depinde de votul aleşilor
Ideea amplasării unui astfel de sistem este din ce în ce mai populară în rândul administraţiilor locale prahovene. Dacă, după oraşul Ploieşti, va veni rândul Câmpinei să aibă monitorizate 11 dintre cele mai intens circulate intersecţii, rămâne să decidă consilierii urbei. S-a mai vorbit despre acest aspect, însă, până acum, nu s-a făcut nimic. Şedinţa de Consiliu Local în care se va dezbate oportunitatea acestei investiţii va avea loc în luna martie. R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co