Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Bazinul e în lucru

La Câmpina, a început construcţia bazinului de înot din incinta Căminului Petrol. 86 de tone de fier beton, peste 1.200 de metri cubi de beton, din care o bună parte de o calitate deosebită, în vederea realizării cuvei, lemn stratificat şi multe alte construcţii metalice. Lucrările ar fi trebuit să demareze mai devreme, dar vremea nefavorabilă nu a permis constructorului să se apuce de treabă. Şeful de şantier a spus că nu se ştie dacă va putea fi respectat termenul de finalizare, dar că întârzierile nu vor fi mai mari de una-două luni.
„Vor fi cinci culoare, încălzire în pardoseală, instalaţie de tratare a apei, bazin după concepţie modernă, acoperiş din lemn stratificat cu tablă deasupra, tot ce trebuie“, a declarat şeful de şantier Victor Bălănescu.
Ştrandul care va fi ridicat la Câmpina este primul de acest fel din România. Fondurile au fost accesate cu repeziciune, lucru care a dus la demararea lucrărilor.
De la şeful de lucrare am aflat că mai sunt încă două localităţi, Slatina şi Tulcea, unde administraţiile locale au reuşit să atragă bani de la Guvern pentru proiecte asemănătoare. R. N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co