Sport

Barajul de promovare în Liga B Prahova

baraj-liga-cMarţea trecută, au avut loc meciurile de baraj pentru promovarea în Liga B Prahova a fotbalului, protagoniste fiind ocupantele locului secund din cele patru serii ale ultimului eşalon al fotbalului prahovean.
Într-unul din jocurile de baraj, pe stadionul „Dorobanţul” din Ploieşti, s-au întâlnit ocupantele locului doi din seriile „Ploieşti Municipiu” şi „Mizil” ale Ligii C Prahova, respectiv CS Blejoi şi Rapid Sălciile.
După un joc viu disputat şi destul de spectaculos, echipa din Blejoi s-a impus cu scorul de 1-0 (0-0), unicul gol al meciului fiind opera lui Coşieru care, în minutul 75, după o execuţie de maestru, mingea şutată de acesta, din lovitură liberă, s-a dus direct în vinclul porţii echipei adverse.
Apoi, în cel de-al doilea meci, protagoniste au fost ocupantele locului doi din seriile „Ploieşti-Teritoriu” şi „Slănic” ale Ligii C Prahova, respectiv Cetatea Coada Izvorului şi Intersport Călineşti.
Partida a avut loc pe stadionul „Petrolul” din Teleajen şi s-a încheiat cu victoria grupării din Călineşti, care s-a impus cu scorul de 3-1 (2-1), golurile învingătoarei fiind marcate de Robert Bociu care a realizat un hat-trick, golul învinşilor fiind înscris de V. Radu.
Alături de CS Blejoi şi Intersport Călineşti, de pe primul loc al clasamentului, au mai promovat, în Liga B Prahova, următoarele echipe: CS Şirna, Unirea Urlaţi, Juventus Ploieşti şi Flacăra Mălăieşti, pentru care merită felicitări şi le urăm, de pe acum, multă baftă în viitorul sezon!

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co