Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Barajul de promovare în Liga B Prahova

baraj-liga-cMarţea trecută, au avut loc meciurile de baraj pentru promovarea în Liga B Prahova a fotbalului, protagoniste fiind ocupantele locului secund din cele patru serii ale ultimului eşalon al fotbalului prahovean.
Într-unul din jocurile de baraj, pe stadionul „Dorobanţul” din Ploieşti, s-au întâlnit ocupantele locului doi din seriile „Ploieşti Municipiu” şi „Mizil” ale Ligii C Prahova, respectiv CS Blejoi şi Rapid Sălciile.
După un joc viu disputat şi destul de spectaculos, echipa din Blejoi s-a impus cu scorul de 1-0 (0-0), unicul gol al meciului fiind opera lui Coşieru care, în minutul 75, după o execuţie de maestru, mingea şutată de acesta, din lovitură liberă, s-a dus direct în vinclul porţii echipei adverse.
Apoi, în cel de-al doilea meci, protagoniste au fost ocupantele locului doi din seriile „Ploieşti-Teritoriu” şi „Slănic” ale Ligii C Prahova, respectiv Cetatea Coada Izvorului şi Intersport Călineşti.
Partida a avut loc pe stadionul „Petrolul” din Teleajen şi s-a încheiat cu victoria grupării din Călineşti, care s-a impus cu scorul de 3-1 (2-1), golurile învingătoarei fiind marcate de Robert Bociu care a realizat un hat-trick, golul învinşilor fiind înscris de V. Radu.
Alături de CS Blejoi şi Intersport Călineşti, de pe primul loc al clasamentului, au mai promovat, în Liga B Prahova, următoarele echipe: CS Şirna, Unirea Urlaţi, Juventus Ploieşti şi Flacăra Mălăieşti, pentru care merită felicitări şi le urăm, de pe acum, multă baftă în viitorul sezon!

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co