Actualitate

Atenţie la parcarea în centru!

centru-campina-1Municipalitatea nu mai vrea să vadă maşinile aparţinând persoanelor juridice parcate în centrul Câmpinei.

Mult timp, în Consiliul Local Câmpina s-a vorbit despre o modalitatea de a schimba regulamentul de parcare a autovehiculelor în zona centrală a municipiului. În acest sens, consilierul Daniel Telegescu a preluat iniţiativa realizării unui proiect şi, în cele din urmă, când a venit cu el în faţa colegilor, a obţinut aprobarea sa. Astfel, se interzice parcarea autovehiculelor aparţinând persoanelor juridice pe Bulevardul Carol I, în intervalul orar 18.00 – 07.00. O hotărâre care nu este pe placul tuturor, în special a celor care foloseau zona centrală a municipiului pe post de loc de garare pe timp de noapte.
„Mă bucur că proiectul a trecut cu un vot unanim. Colegii mei de Consiliul Local, indiferent de coloratură politică, au fost bucuroşi că a avut cineva curajul să facă acest proiect. Mi s-a spus, totuşi, la final de şedinţă, de unul dintre colegii de la altă formaţiune, că am pierdut alegători. Am răspuns că dacă am pierdut cinci alegători şi am câştigat o sută, înseamnă că am făcut bine pentru oraş”, a declarat Daniel Telegescu.

Să se obişnuiască lumea
Consilierii au hotărât că nu mai este voie să parchezi, iar poliţiştii comunitari sunt cei care vor trebui să vegheze pe teren ca lucrurile să stea aşa cum sunt aşternute pe hârtie.
Dar, pentru că mulţi proprietari de autovehicule, care intră în categoria celor vizate de recenta hotărâre, nu sunt la curent cu ce au hotărât consilierii, întâi se va derula o acţiune de informare. Apoi se va trece la amenzi. R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co