Actualitate

Amenzi de aproape jumatate de milion de lei aplicate de ITM Prahova

Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a derulat, în luna mai, acţiuni de control în domeniul relaţiilor de muncă şi securităţii şi sănătăţii în muncă, în urma cărora a aplicat amenzi în valoare totală de 485.500 lei.

În domeniul relaţiilor de muncă, s-au efectuat 216 controale, în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare de 419.000 lei. Totodată, inspectorii de muncă au sancţionat 18 angajatori care utilizau un număr de 35 de persoane fără a le fi întocmit forme legale de muncă, cu amenzi în valoare de 380.000 de lei.

În aceeaşi perioadă, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost efectuate 111 de controale şi 102 de angajatori au fost sancţionaţi. S-au aplicat amenzi în valoare de 66.500 de lei. Angajatorii au semnalat ITM Prahova zece evenimente care, în urma cercetărilor efectuate de către inspectorii de muncă, vor fi încadrate sau nu ca accidente de muncă. De asemenea, inspectorii de muncă au dispus oprirea unui echipament de muncă pentru că exista pericol de accidentare.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co