Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Amenda de 100.000 lei pentru Rosal, de la Garda de Mediu Prahova

Garda de Mediu Prahova a amendat societatea Rosal cu suma de 100.000 lei.

Potrivit ziarului Incomod, instituția a efectuat un control în data de 24 iulie la depozitul societății din cartierul Bereasca, unde inspectorii Gărzii de Mediu au găsit deșeuri stocate direct pe sol, lucru care contravine legislației privind protecția mediului.

Totodată, Grada de Mediu a stabilit că, din cauza căldurii, deșeurile emanau un miros puternic, lucru care pune în pericol sănătatea umană. Pentru deficiențele constatate, Garda de Mediu a amendat operatorul de salubritate Rosal cu suma de 100.000 lei.

Conform documentului emis de Garda de Mediu Prahova, în timpul controlului, în incinta amplasamentului, s-a constatat stocarea temporară de deșeuri municipale amestecate pe o platformă betonată în suprafață de aproximativ 40 mp, la o înălțime medie a deșeurilor de 1,5 m, situată în partea din spate a halei de depozitare materiale antiderapante, o parte dintre gunoaie sprijinindu-se pe pereții exteriori ai halei.

Totodată, în zona în care deșeurile municipale amestecate erau depozitate temporar, era prezent un autohac prevăzut cu container pentru transportul deșeurilor și un buldoescavator pentru încărcarea acestora în vederea transportării la rampa de deșeuri menajere.

Garda de Mediu Prahova spune că în zona depozitării deșeurilor, dar și în zona limitrofă, ca urmare a încălzirii acestora din cauza temperaturilor crescute și a activității de încărcare cu cupa a deșeurilor, era prezent disconfort din cauza mirosurilor.

 

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co