Turism

Adrenalină la cote înalte

Turneul de snowboarding profesionist Dew Tour 2011 a continuat la Sinaia, sâmbăta trecută.

La Gondola 1, cota 1200, riderii au fost așteptați să îşi demonstreze abilităţile şi să încerce trickuri care le-au putut aduce premii în valoare de 7.500 de euro.
Desfăşurat sub sloganul “Du-ţi placa acolo unde îi este locul”, Dew Tour 2011 este primul turneu de snowboarding din România recunoscut de Federaţia Internaţională de Snowboarding şi inclus în circuitul internaţional de competiţii.

Pregătiri speciale
Etapa de pe Valea Prahovei, desfășurată în parteneriat cu Primăria Sinaia, a fost cea de-a doua a turneului, după etapa urbană ce a avut loc la Bucureşti, pe 5 februarie. La Cota 1200 a fost construit un snowpark unic, cu elemente şi setup în premieră în România, special pentru împătimiţii de sporturi extreme şi adrenalină. Elementele şi probele noi i-au provoca pe participanţi să încerce trickuri noi şi să îşi depăşească limitele, cu atât mai mult cu cât formatul concursului a fost unul deosebit de stimulant. Riderii au fost împărţiţi în două grupe, una de începători şi una de profesionişti. Concursul s-a desfăşurat astfel: participanţii din fiecare grupă au concurat unu contra unu, fiecare probă fiind eliminatorie, stabilind cine rămâne şi cine îşi duce placa acasă.
Publicul a avut parte de un supliment de adrenalină: spectacolul oferit de participanţi a fost completat de lecţii gratuite de la
instructori profesionisti şi de un concert, în două reprize, susținut de formația Viţa de Vie.
Ce urmează?
Ultima etapă a Dew Tour 2011 va avea loc la Predeal şi reprezintă prima competiţie de snowboarding din România înscrisă în circuitul Ticket To Ride Tour, turneu global de snowboard dedicat atât riderilor începători, cât şi celor profesionişti. Câştigarea acestei etape le oferă şansa participanţilor de a pleca acasă cu premii considerabile şi de a se califica la o altă etapă superioară Ticket To Ride Tour, dedicată concurenţilor profesionişti. Punctele adunate îi aduc pe participanţi mai aproape de titlul de Campion Mondial la Snowboarding. Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co