Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

A fugit de politisti cand acestia au vrut sa il opreasca in trafic

Polițiștii prahoveni au interceptat un câmpinean în vârstă de 51 de ani care se deplasa la volanul unui auto pe D.L. 101 A, din direcția satului Zalhanaua către intersecția cu DN. Ei i-au solicitat să se oprească, dar bărbatul a refuzat și și-a continuat deplasarea.

Oamenii legii au intuit că ceva nu este în regulă şi au pornit pe urmele lui, solicitându-i, în mai multe rânduri, prin stația exterioară, să oprească.

Conducătorul autoutilitarei a ignorat solicitările polițiștilor și a continuat deplasare cu viteză ridicată, însă polițiștii l-au oprit și interceptat.

În urma verificărilor, aceștia au descoperit că transporta în autoutilitară 31 de căpățâni de bovine, fără a deține acte de proveniență. A spus despre ele că le-ar fi achiziționat de la un abator din localitatea Mănești și nu are documente în acest sens.

Mai mult decât atât, în urma controlului, s-a constatat faptul că autoutilitara nu avea emisă o poliță valabilă de asigurare.

Oamenii legii i-au aplicat pe loc o amendă în valoare de 500 lei și i-au confiscat căpățânile de bovină, predându-le reprezentantului D.S.V.S.A. sosit la fața locului. Pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 i-au fost aplicate două amenzi, în valoare de 1.740 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, iar pentru abateri la Legea nr. 132/2017 i-a fost aplicată o amendă de 1.000 de lei și i-au fost ridicate talonul și plăcuțele de înmatriculare.

Polițiștii însoțiți de reprezentanți ai D.S.V.S.A. au efectuat un control la abatorul indicat, ocazie cu care nu au fost constatate abateri de la normele legale pe linia procesării și comercializării produselor din carne. Despre căpățânile găsite în autoutilitară, administratorul abatorului a arătat că acestea au fost luate cu acceptul său, fără a se solicita bani în schimbul lor.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co