Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Colaborare romano-italiana in domeniile culturii si educatiei

 

 

Colaborarea în domeniile educaţiei şi culturii a fost punctul principal de pe agenda discuţiilor purtate la finalul săptămânii trecute la Ploieşti între membrii delegaţiei oficiale a Provinciei italiene Rovigo şi reprezentanţi ai conducerii judeţului Prahova.

Cele două delegaţii au abordat aspecte ce ţin de punerea în aplicare a unor proiecte și programe în domeniile menţionate, pentru întărirea relațiilor bilaterale.

În fruntea delegației italiene s-a aflat Paolo Avezzu, președintele Consiliului Local al Municipiului Rovigo, localitatea respectivă fiind reședința provinciei cu același nume din Regiunea Venetto. Împreună cu Veronica Tacu și Fraello Chiara, reprezentanți ai fundației Româno–Italiene Folkloriamo, oaspetele italian a purtat o serie de discuții cu Ludmila Sfîrloagă, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, într-o întrevedere la care au mai fost prezenți și deputatul PSD de Prahova Rodica Paraschiv, viceprimarul municipiului Ploiești, Cristian Ganea, și Mircea Cosma, președintele Societății Cultural-Istorice ,,Mihai Viteazul”.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co