Administratie

11 străzi sunt în proces de modernizare

Primăria Câmpina a luat în calcul nevoia de modernizare nu doar a principalelor artere rutiere din municipiu, ci şi a altor 11 străzi şi alei.

Oamenii din zonele respective au aşteptat să li se asfalteze strada şi să se facă trotuare. „ De câţiva ani nu s-a asfaltat, dar acum lucrează băieţii. Să ne facă şi nouă, ce, noi nu plătim?”, a spus un locuitor de pe strada Răsăritului. „Lucrările au început. Pe unele străzi se realizează canalizare menajeră, pe altele, pluvială. Vrem să rezolvăm problemele şi pentru cartierul Voila”, a explicat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.

Probleme inerente
Pe unele străzi s-a intervenit şi pentru canalizare, acest lucru presupunând lucrări mai ample, aşa cum a fost cazul Străzii Badea Cîrţan, unde muncitorii au fost nevoiţi să sape până la patru metri pentru a cupla noua canalizare la cea deja existentă.
„Se lucrează cam greu, au dat peste ţevi, le-au spart, dar… s-au rezolvat”, a spus un cetăţean de pe strada Badea Cîrţan.  „Se lucrează la trotuare, urmează să se aplice stratul de asfalt. Unde sunt riscuri, trebuie făcute sprijiniri de maluri, o lucrare mai grea, dar oamenii vor fi mulţumiţi”, a mai spus Horia Tiseanu.
Pentru acest proiect de modernizare ce include 11 străzi şi alei, a fost necesar un buget de 1.400.000 de lei. Diana ROMAN

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co