Actualitate

VW Tuareg „atacă” un Renault!

accO manevră greşită în mijlocul municipiului Câmpina poate duce, în orice moment, la producerea unui accident rutier. Aşa cum s-a întâmplat în după-amiaza zilei de 16 iunie, pe bulevardul Carol I, acolo unde şoferul unui Volkswagen Tuareg a schimbat direcţia de mers fără să se asigure. A intrat brusc de pe banda unu pe banda doi şi a fost lovit de o dubiţă Renault care circula regulamentar. Toată scena a fost văzută de o câmpineancă, de la balconul apartamentului său. „Jeepul venea din partea de nord a municipiului. Tipul care era cu jeepul a făcut brusc stânga, să intre în parcare. Sunt şofer şi cred că toată vina îi aparţine celui cu maşina gri”. Accidentul
s-a soldat doar cu avarii la ambele maşini. Cu toate acestea, cei 4 pasageri din dubiţă s-au retras imediat la o distanţă considerabilă, de teamă că motorul ar putea lua foc: „M-am lovit la sprânceană. Am coborât imediat, de teamă că motorul o să ia foc. Apoi a venit poliţia”. Întâmplarea a făcut ca, în acel moment, pe bulevardul Carol I, să treacă chiar şeful Poliţiei Rutiere Prahova, comisarul şef Costin Tătuc. El a fost cel care a încercat să fluidizeze traficul până la apariţia echipajului de la Câmpina. Comisar şeful Costin Tătuc, şef Poliţiei Rutiere Prahova: „Din primele cercetări, reiese că accidentul s-a produs ca urmare a unei neasigurări la schimbarea direcţiei de mers. Important este că nu sunt victime. Rău este că traficul rutier a fost perturbat aproape 30 de minute.”
Cu ocazia acestui accident rutier, şeful Poliţiei Rutiere Prahova a ţinut să le reamintească şoferilor câmpineni că, în perioadele de caniculă, apare mult mai rapid oboseala la volan şi, bineînţeles, apar şi momentele de neatenţie. Comisar şef Costin Tătuc, şeful Poliţiei Rutiere Prahova: „Şoferii nu trebuie să uite că, în asemenea perioade, oboseala se accentuează. Atenţia trebuie să rămână tot timpul încordată, ca să spun aşa, pentru că o singură clipă de neatenţie poate duce la un accident destul de grav.”
În ceea ce priveşte vinovăţia privind producerea evenimentului rutier, lucrurile sunt foarte simple: şoferul Tuareg-ului a primit o sancţiune contravenţională de 240 lei şi 3 puncte penalizare.
Relu NISTOR

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co