Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

VW Golf „atacă” un TIR!

accident-sinaia-1Traficul rutier a fost blocat, joi, pe DN1, la ieşirea din Sinaia spre Ploieşti, din cauza unui accident rutier. Şoferul unui autoturism Volkswagen a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un TIR. În urma accidentului, maşina s-a rotit pe şosea de câteva ori şi s-a oprit lângă un zid de protecţie al drumului naţional. Conducătorul autotrenului a tras dreapta de volan şi a ieşit de pe partea carosabilă. A reuşit să se oprească la timp, altfel intra în copacii de pe marginea şoselei. În urma impactului, şoferul şi pasagerul din Volkswagen au suferit multiple traumatisme. Pentru scoaterea lor, echipa de descarcerare a fost nevoită să taie plafonul maşinii. Răniţii au fost transportaţi de urgenţă la spitalul din Sinaia. „Detaşamentul de Pompieri Sinaia a fost solicitat să intervină la accidentul rutier survenit între un autotren şi un autoturism. La faţa locului, am constatat că în autoturism se aflau două persoane încarcerate şi am acţionat pentru scoaterea acestora şi transportul la spital. Am procedat la îndepărtarea plafonului şi la extragerea accidentaţilor”, a declarat locotenentul  Sorin Satmar, comandantul Detaşamentului de Pompieri Sinaia. Martorii spun că şoferul circula cu viteză. Şoferul autotrenului susţine acelaşi lucru. A încercat să evite impactul, însă fără succes.
Viorel Banciu, şofer TIR: „Cel cu Golf-ul a venit tare în curbă, a trecut pe contrasens şi a intrat în mine. Nici nu am avut cum să-l evit. Am tras dreapta, însă tot s-a ciocnit cu mine. De vină este viteza. Dacă ar fi circulat normal, poate nu se producea accidentul.”
Mihai Popa: „Cred că cel din dreapta avea o problemă la coloană, deoarece nişte persoane au vrut să îl scoată din maşină, însă a spus că îl doare rău coloana şi au aşteptat descarcerarea. În această zonă, se produc cel puţin patru accidente pe an.” 
Florin Puia: „L-am văzut cum dintr-o dată a făcut stânga, a intrat în camion şi s-a învârtit de două-trei ori pe şosea. Cred că a adormit la volan, deoarece altă explicaţie nu găsesc. Iniţial, am crezut că face glume pe şosea, iar apoi am văzut cum se izbeşte de TIR”
accident-sinaia-5Poliţia Rutieră efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului. „Din primele cercetări, rezultă că şoferul autoturismului Volkswagen, ajungând la kilometrul 119+427, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit cu autotractorul. Atât şoferul, cât şi pasagerul de pe locul de dreapta din autoturismul Volkswagen, sunt vătămaţi corporal”, a precizat subinspectorul Marius Sadicovici, şeful Poliţiei Rutiere Sinaia. Aproape două ore traficul rutier a fost blocat. Pe DN1. s-au format coloane de maşini pe ambele sensuri de mers.
Adelina ANEI

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co