Actualitate

Vrea curăţenie „la blocuri”…

floriconVrea curăţenie „la blocuri”… în zona centrală a oraşului Băicoi şi, din acest motiv, a cerut sprijinul operatorului de salubritate, pentru a împrumuta, de probă, o măturătoare mecanizată, în încercarea de a aduna, de pe marginea drumului central, praful, pământul şi mâlul, rezultat în urma ploilor şi a lucrărilor care se execută în oraş. Ciprian Stătescu, primar Băicoi: „Am solicitat sprijinul operatorului local, care se ocupă de strângerea gunoaielor. I-am cerut sprijinul, să ne ajute cu o măturătoare, să vedem dacă reuşim să strângem nisipul care este rămas în urma lucrărilor. Este mai uşor să faci mecanizat decât manual. Domnul Constantinescu ne-a ajutat de câte ori am avut nevoie, fără nici un fel de obligaţii.”
Pentru a scăpa de mizeria de pe marginea străzii principale din Băicoi, primarul a cerut sprijin şi… l-a primit. Numai că, atunci când stratul de pământ, praf şi mâl este prea mare, măturătoarea de la Floricon Salub nu poate face faţă. Dacă se doreşte un centru de oraş curat… trebuie să intervină mult mai des, primarul ar trebui să „comande” mult mai des o operaţiune de cosmetizare.
„La cererea primarului localităţii Băicoi, am dus o măturătoare pentru a face curăţenie în zona blocurilor şi se vede destul de bine că măturătoarea face faţă la curăţenia zilnică, în schimb, mâlul care se scurge de pe străzile laterale acestei zone, se ia foarte greu. Am dat nişte explicaţii foarte clare: una este ca aspiratorul să treacă zilnic şi să ridice particule mai uşoare, praf şi alta este să iei la o perioadă destul de mare anumite cantităţi de nămol şi nisip, care se ridică foarte greu”, a spus Florin Constantinescu, director Floricon Salub.
Intervenţiile ar trebui să fie mult mai dese, având în vedere faptul că va veni şi perioada în care se va folosi material antiderapant, material care, după cum bine se ştie, se adună pe marginea drumului. Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co