Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Un sinăian acuză: „SC Distrigaz câştigă din reparaţii proaste”

nicu-ungureanu-probleme-cu-Un bărbat din Sinaia s-a trezit cu gazele oprite şi cu sigiliu pus pe contor, deşi era la zi cu plata facturilor. Şi asta cu atât mai mult cu cât firma trimisă de furnizorul de gaze pentru mutarea contoarelor a făcut o lucrare de mântuială, după care familia s-a trezit cu scurgeri în sistem. Culmea, omul e pus acum să plătească şi aceste scurgeri.

„Dorel” a făcut lucrare de mântuială
Problemele au apărut în urmă cu ceva timp, atunci când au fost făcute lucrări la instalaţie.
Sinăianul povesteşte că o firmă trimisă de Distrigaz i-a realizat branşamentele şi i-a mutat contorul. Apoi, au început să existe scurgeri de gaze şi familia Ungureanu a depus o reclamaţie la sucursala din Ploieşti de teamă ca locuinţa să nu le sară în aer.

Furnizorul a luat decizia să oprească gazele, însă nu a intervenit să remedieze problema. În disperare de cauză, oamenii au chemat, pe cheltuiala lor, o firmă specializată, însă sunt revoltaţi şi spun că nu li se pare normal să suporte costurile probleme-cu-gazele-sinaiareparaţiilor, din moment ce lucrarea a fost prost realizată de cei trimişi de Distrigaz. ”În momentul când s-au luat contoarele de pe casă, acum un an,  şi a trebuit să le mute la limita proprietăţii, a venit o firmă trimisă de Distrigaz şi a făcut instalaţia. Acum, cei care îmi fac mie verificările au constatat că sunt pierderi de gaze la toate îmbinările. Nu am avut ce face şi am plătit o firmă autorizată pentru a remedia stricăciunile care le-au făcut anul trecut ei. Nu mi se pare normal. Mai mult, exista pericol de explozie. Oricând se putea petrece o tragedie. Este anormal ce se întâmplă. De ce să plătesc eu ce mi-au stricat alţii? Nu am eu nici o vină că au lucrat prost”, a spus Nicu Ungureanu.

Emanaţiile de gaze,
plătite tot de păgubit
Mai mult, sinăianului i s-a imputat să plătească gazele care s-au scurs prin instalaţie. Omul s-a decis să-i acţioneze în instanţă pe cei de la Distrigaz pentru că vrea să i se facă dreptate. ”Am fost la filiala din Sinaia a Distrigaz şi nu am găsit înţelegere. Apoi, am mers la Ploieşti şi am depus reclamaţie. Toţi au spus că nu-i interesează şi să plătesc eu o firmă să remedieze problemele pentru că societatea care a mutat contoarele şi care a refăcut instalaţia nu mai există. Trebuia să-mi dea o garanţie la lucrare şi să facă o probă de presiune. Când au predat lucrarea, trebuiau să verifice. Eu, după atâta timp, plătesc gazele şi nu am restanţe. Ar trebui să-mi plătească şi mie gazul care a zburat în aer. În loc să vină şi să efectueze reparaţii, ei mi-au montat sigiliu că există pericol de explozie”, a mai adăugat Nicu Ungureanu. Noi am încercat să aflăm şi opinia reprezentanţilor Distrigaz. Am sunat la departamentul cu publicul de la sucursala din Ploieşti, însă nu am primit un răspuns, ci un număr de telefon unde ar fi trebuit să discutăm cu un angajat de la compartimentul Comunicare Externă. Din păcate nu am putut lua legătura cu cei responsabili, deoarece nu ni s-a răspuns la telefon. Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co