Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Turism special de Valentine’s Day

pregatiri-ziua-indragostitilor-1Rezervările pentru petrecerea la munte a acestei zile au început să curgă încă de acum opt săptămâni, semn că îndrăgostiţii nu prea ţin cont de bani când vine vorba să-şi răsfeţe partenerii. Cât despre cei care îi așteaptă, sunt în febra pregătirilor. Mâine, trebuie să sosească primele cupluri, aşa că forfota este mare în unităţile de cazare. Sute de inimioare, bomboane de ciocolată, sticle de şampanie şi lumânări parfumate au fost pregătite în camere, dar şi în restaurante. Anul acesta, criza financiară i-a determinat pe hotelieri să se întreacă în oferte şi reduceri pentru Valentine’s Day. Cuplurile au fost atrase pe Valea Prahovei cu preţuri mai mici cu 10% decât anul trecut, diverse gratuităţi şi facilităţi, după cum a precizat Ciprian Stanciu, directorul unei agenţii de turism din Sinaia.
Pregătiri gastronomice
Şi în bucătării este agitaţie mare. Au fost pregătite dulciuri care mai de care mai apetisante, dar şi preparate sofisticate. De pe mese nu vor lipsi lumânările şi bineînţeles vinul roşu. În restaurante, preţurile sunt pentru toate buzunarele. Cuplurile pot servi ziua meniuri economice de numai 10 lei, iar seara cel mai scump meniu ajunge la 80 lei.
Petrecerile dedicate Zilei Îndrăgostiţilor vor începe mâine seară în localurile de pe Valea Prahovei. Veştile sunt bune şi pentru împătimiţii sporturilor de iarnă. A nins intens la munte, iar pârtiile sunt perfecte pentru distracţia pe covorul alb. Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co