Administratie

Trotuare ca la… Cornu!

Nu de puţine ori s-a vorbit despre faptul că singura comună care are trotuare la standarde europene este Cornu. Iată, însă, că după localitatea făcută celebră de Adrian Năstase, a venit rândul comunei Băneşti să beneficieze de condiţii civilizate de deplasare a pietonilor. O investiţie de amploare, care cuprinde momentan doar satul Urleta. Dar urmează ca în toamnă să fie făcut un proiect şi pentru Băneşti. „Satul Urleta a fost prioritar, pentru că este traversat de drumul judeţean. Trec multe camioane cu viteză pe acolo. Trotuarele nu erau amenajate, erau de fapt nişte şanţuri şi cetăţenii, copii, nu aveau pe unde să circule în siguranţă”, a declarat primarul comunai Bănești, Petre Costache.
Localnicii sunt cei care se bucură cel mai tare că acum se pot deplasa, ce-i drept, pe o porţiune destul de scurtă, pe un trotuar civilizat. „Acum se circulă mult mai bine. Sincer să fiu, nu mă aşteptam să fie făcută această lucrare”, a declarat unul dintre localnici.
În acest an ar urma să fie terminate trotuarele din Urleta și se vor face demersurile necesare pentru accesarea de bani pentru trotuare şi pentru Băneşti. R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co